Afbeelding

Pedicure en medische pedicure van start in Retraitehuis

Zakelijk 933 keer gelezen

BOEKEL | Renske Donkers, eigenaresse van Beautysalon All in one in Boekel, start vanaf december als pedicure en medische pedicure in het Retraitehuis aan de Volkelseweg 30 in Uden. “Naast pedicure ben ik ook schoonheidsspecialist en kunt u langs komen voor onder andere: harsen van het gezicht, gezichtsbehandelingen en massages.”

Je kunt in het Retraitehuis terecht op vrijdagochtend van 09.00 tot 13.00 uur. “Ik ben ook medische pedicure, wat betekent dat wij ook specialistische behandelingen uitvoeren, zoals de behandeling van de risicovoet. Daarbij is, ten gevolge van een ziekte zoals diabetes, reuma, spasticiteit, kanker, of andere oorzaken als ouderdom of verwaarlozing een verhoogd risico aanwezig op complicaties. Het kan dan ook zijn dat de behandeling voor jou vergoed wordt.”

Afspraak maken
Wil je meer weten of alvast een afspraak inplannen? Dan kun je bellen of een berichtje sturen naar telefoonnummer 06 40 48 70 90 of e-mail: info@beautysalonallinone.nl. Je kunt ook een kijkje nemen op de website www.beautysalonallinone.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant