Een kijkje in de winkel van QOKO.
Een kijkje in de winkel van QOKO.

Nieuw in Udens centrum: kids concept store QOKO

Zakelijk 861 keer gelezen

UDEN | Het centrum van Uden is een winkel rijker. Sinds mei is QOKO gevestigd aan de Marktstraat 2. QOKO (spreek uit: ‘ko ko’) is een kids concept store gericht op jongens en meiden. Bij QOKO vind je een unieke collectie kinderkleding van reeds bekende maar ook leuke nieuwe merken, accessoires, bath & body-producten, hebbedingetjes, maar ook ideale cadeautjes. 

“Onze kledingcollectie is verrassend breed: van dagelijkse outfits tot speciale gelegenheden, en van gym tot slapen”, laten het team van de winkel weten. “Naast kleding, accessoires, bath & body is er ook een selectie home-producten waar vooral ouders zich door geïnspireerd zullen voelen.”


Uitstraling
Die inspiratie komt ook terug in de winkel: een luxe uitstraling met de nadruk op kwaliteit en design, waarbij gastvrijheid het uitgangspunt is. Iedereen zal zich vrij voelen om binnen te lopen en te shoppen, ideeën op te doen, of gewoon even een lekkere kop koffie (of ranja) te drinken.”

Beste service
Het team bestaat uit een aantal zeer gedreven, gemotiveerde en gezellige dames, die de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan en er naar streven je de beste service te geven. “We verwelkomen je dan ook graag in onze winkel en als je op de hoogte wil blijven van onze collecties, volg ons dan op instagram qoko.conceptstore.”

Uit de krant