Het team van Van Donzel voor het gloednieuwe pand. (foto: Ad van de Graaf)
Het team van Van Donzel voor het gloednieuwe pand. (foto: Ad van de Graaf)

Van Donzel opent donderdag deuren nieuwe pand

Zakelijk 3.474 keer gelezen

UDEN | Na precies 107 jaar neemt de familie Van Donzel afscheid van hun pand aan de Prior van Milstraat. De welbekende Udense woonwinkel verhuisd naar de woonboulevard aan de Industrielaan. "Een hele grote stap, maar wel een mooie", vindt Pim van Donzel. Op donderdag 6 april opent de gloednieuwe winkel haar deuren voor het publiek.

Het nieuwe pand is dubbel zo groot dan de oude locatie. "Ruim 12.000 m2", vertelt Pim. "Daardoor kunnen we nu ook veel meer producten aanbieden. We hebben heel wat nieuwe merken in ons assortiment opgenomen. Denk aan Profijt, Xooon, Henders & Hazel en zelfs Superkeukens. De collecties van House of Dutchz, INhouse en Feelings zijn uiteraard ook nog verkrijgbaar. Klanten kunnen hier terecht voor het complete pakket."
Voor de opening is er ontzettend hard gewerkt. "Alles is verbouwd. We hebben nu een mooie woonwinkel met twee verdiepingen. Weetje wat wel leuk is? We zijn het tweede pand met een roltrap in Uden", glimlacht Pim. De verhuizing kwam voor Pim precies op het goede moment. "In januari 2016 zijn we in gesprek geraakt met vastgoedeigenaar Aprisco. Daarna ging alles in een stroomversnelling. In april vorig jaar hebben we de contracten getekend", aldus Pim.
Van Donzel is een echt familiebedrijf. 107 jaar geleden werd het opgericht door de overgroot opa van Pim, Antoon van Donzel. Daarna nam opa Frans het over en vervolgens stond Ties van Donzel, vader van Pim aan het roer. Sinds 2015 runt Pim zelf de zaak samen met Mark van Uden. "Mijn vader is nu 64 en hij volgt de ontwikkelingen uiteraard op de voet. Hij vindt het een hele grote stap, maar is ook ontzettend blij met het resultaat. Het oude pand had heel veel charme en natuurlijk emotionele waarden. Alles is daar ontstaan. Maar dit gebouw is veel geschikter voor het aanbod dat wij hebben."

Acties
Tijdens de openingsweken kunnen klanten profiteren van mooie kortingsacties. "We hebben in de winkel verschillende afdelingen en op elke afdeling zijn wel mooie kortingen", vertelt Pim.

Advies op maat
Eigenaren Pim en Mark willen er alles aan doen om shoppen bij Van Donzel tot een ware beleving te maken. "Daarom hebben we op de tweede verdieping een stijllab waar klanten samen met een interieurstylist en een interieuradviseur een plan kunnen maken hoe ze hun ruimtes thuis het beste in kunnen richten. Onze medewerkers geven advies op maat. Er kan een 3D-tekening gemaakt worden, maar ook een moodboard. Overigens kunnen ook alle meubels bij ons op maat gemaakt worden", legt Pim uit.

Van Donzel is vanaf donderdag 6 april te vinden aan de woonboulevard (Industrielaan 12 - 20) in Uden. Meer informatie op
www.vandonzel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant