Afbeelding

Alle 45 sociale huurwoningen De Ruiter zijn opgeleverd

Wonen 2.619 keer gelezen

UDEN | Alle 45 sociale huurwoningen aan De Ruiter in Uden zijn opgeleverd. Gisteren kregen de laatste bewoners de sleutel uit handen van wethouder Franko van Lankvelt, René Beks (Hendriks Coppelmans) en Jan van Vucht (Area).

Voor directeur/bestuurder Jan van Vucht was dit zijn laatste sleuteluitreiking in de gemeente Maashorst. Eind 2024 gaat hij met pensioen en tot die tijd worden er door Area geen nieuwbouwprojecten meer opgeleverd in Uden. “Dat baart me zorgen en samen met de gemeente Maashorst kijken we welke extra maatregelen genomen kunnen worden om de sociale woningbouw te versnellen”, laat hij weten.

Variatie in woningen
Plan De Ruiter, met in totaal ruim 160 woningen, bestaat uit zes woonvelden met veel variatie in woningen en woonbuurtjes. In de wijk zijn naast Area diverse ontwikkelaars en zelfbouwers actief. Naast de 45 sociale huurwoningen voor Area bouwt Hendriks Coppelmans hier ook aan 26, verkochte koopwoningen en twintig vrije sector huurwoningen. Nog eens elf koopwoningen gaan in het tweede kwartaal 2024 in de verkoop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant