De tractor met het aankondigingsbord rijdt door Uden.
De tractor met het aankondigingsbord rijdt door Uden. Foto:

Veghel deelt plaagstoot uit aan Uden: ‘Wat een droeftoeters’

Opmerkelijk 14.615 keer gelezen

VEGHEL/UDEN | Op de Veghelsedijk en de Markt in Uden stond vrijdagmiddag enige tijd een groot billboard met daarop een aankondiging van de wedstrijd Blauw Geel’38 - Gemert op zondag 5 november om 14.00 uur. Wordt de wedstrijd dan ook in Uden gevoetbald. “Nee, zeker niet. Wij maken er een spectaculaire middag van op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel met een optreden van Django Wagner”, laten ze bij de Veghelse voetbalclub weten. De groteske aankondiging in Uden is een plagerijtje van een paar Veghelse sponsoren. 

Het is natuurlijk niet toevallig dat het grote reclamebord in Uden staat. Zowel Blauw Geel als Gemert spelen een klasse hoger dan UDI’19. Voordat het bord op de Veghelsedijk stond reed een tractor ermee door Uden. Onder andere op de Markt werd even stilgestaan. In de selectieapp van UDI’19 1 werd meteen gereageerd: ‘Dit staat nu op de Markt in Uden??. Wat een droeftoeters’.


Hans den Otter (R) is bezig met het prepareren van het doek.

Django Wagner
Blauw Geel speelt op zondag 5 november om 14.00 uur thuis tegen Gemert. Aansluitend is er een optreden van de bekende Nederlandse volkszanger Django Wagner. De Veghelse voetbalclub hoopt op een gezellige middag. Uiteraard is iedereen uit Uden van harte welkom, maar of die na deze plaagstoot nog komen....is zeer de vraag.


Het bord staat op de Veghelsedijk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant