Afbeelding
Foto: Nynke de Groot

Improvisatievoorstellingen in Theater Naat Piek

Kunst en cultuur 670 keer gelezen

UDEN | De nieuwe Improvisatiegroep van Theater Naat Piek uit Uden speelt in de maand december vier improvisatie voorstellingen, genaamd Secrets of the Night. De regie is in handen van de, van oorsprong Udense Jochem Coolen, een oud speler van Les Comédiens van Theater Naat Piek.

Hij is ook mede verantwoordelijk voor de inhoud van de voorstellingen. Jochem Coolen is afgestudeerd artiest/theater aan het Rijnijssel in Arnhem en studeert op dit moment docent theater aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

De Improvisatiegroep bestaat uit leden van de spelersgroep Les Comédiens. Voor ieder van hen geldt dat het een inspirerende ervaring is om mee te werken aan deze bijzondere voorstellingen, waarbij het accent ligt bij het improviseren en het vooral leren luisteren en spelen met elkaar. Het publiek wordt van tevoren geïnformeerd over de inhoud van de voorstelling met alle geheimen en intriges. Zij weten dus meer dan de spelers zelf en gaan een improvisatievoorstelling zien, waarbij de spelers proberen achter elkaars geheimen te komen. Gaat het lukken om alles boven water te krijgen? Iedere voorstelling is inhoudelijk anders, wat dus vier spannende avonden oplevert. Het engste wat een acteur kan doen, is zonder voorbereiding op het podium gaan staan. Laat dat nou precies zijn wat we gaan doen: een improvisatievoorstelling, waarbij de acteurs ter plekke te horen krijgen wat ze gaan spelen.

Data
De spelers zijn anderhalf uur baas over een verhaal waarbij alles kan gebeuren. Vier improvisaties met steeds een ander kader. Secret of the Night is een voorstelling voor het hele gezin vanaf 12 jaar. De voorstellingen worden gespeeld op 13, 14, 20 en 21 december, en beginnen om 20.00 uur.

Tickets
Kaarten koop je voor 10 euro via www.naatpiek.nl of voor de aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater. Meer info: www.naatpiek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant