Bij deze voorstellingen weet het publiek meer dan de acteurs.
Bij deze voorstellingen weet het publiek meer dan de acteurs. Foto:

Nieuwe improvisatievoorstellingen in theater Naat Piek

Algemeen 558 keer gelezen

UDEN | De leden van de improvisatiegroep van theater Naat Piek spelen voor het derde jaar op rij zes improvisatievoorstellingen genaamd Secrets of the Night, Midnight Masquerade. De regie is in handen van de van oorsprong Udense Jochem Coolen, een oud speler van Les Comédiens van theater Naat Piek.

De Improvisatiegroep bestaat uit leden van de spelersgroep Les Comédiens. “Het accent bij deze voorstellingen ligt bij het improviseren en het vooral leren luisteren en spelen met elkaar”, vertelt de groep. “Het is een serie met nieuwe verhalen, schandalen en geheimen. Echt niemand is meer veilig voor verraad, bedrog, geheime liefdes en grote schandalen. Komen alle geheimen van de personages aan het licht? Weten de acteurs wat er allemaal gebeurd is of tasten zij nog in het duister en weet het publiek juist meer? Zonder enige voorbereiding het toneel op gaan, is het engste wat een acteur kan doen. Maar dat staat de spelers wel te wachten. Toch gaan zij een 1,5 uur durende voorstelling spelen.”

Improvisatie
Als het publiek eenmaal heeft plaats genomen, krijgen de acteurs te horen in welke situatie zij terecht zullen komen, welk personage zij gaan spelen, waar zij zich bevinden en hoe zij in relatie tot elkaar staan. Individueel krijgen de spelers ook nog nadere informatie. Maar het publiek weet alles. Wanneer alle informatie is verstrekt, is het aan de spelers om te gaan beginnen. “Zonder elkaars geheimen te kennen improviseren zij erop los. Dat zorgt voor spannende, droevige maar zeker ook hilarische momenten op het toneel. Laat u verrassen door dit improvisatiespel.”

Combitickets
De voorstellingen worden gespeeld op 29 en 30 april en 6, 7, 13 en 14 mei, aanvang 20.00 uur. Theater Naat Piek is gelegen aan de Pnemstraat 1 in Uden. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te krijgen via naatpiek.nl of aan de kassa voor aanvang van de voorstelling. Omdat bij Secrets of the Night geen voorstelling hetzelfde is, met elke avond een ander verhaal met geheimen en schandalen, biedt Naat Piek ook combitickets aan. Op het totaalbedrag ontvang je 20 procent korting voor iedere voorstelling. Meer informatie is te vinden op naatpiek.nl of op de Facebook- of Instagrampagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant