De mogelijkheden ontdekken van communicatie via NLP
De mogelijkheden ontdekken van communicatie via NLP Foto: www.aago.nl - Léonne Meijs

Lekkerder in je vel met jouw communicatiestijl!

donderdag 13 oktober 2022 19:30 tot 22:00

Ontdek je eigen communicatiestijl en ontdek hoe dat bijdraagt aan jouw vitaliteit! 

Donderdag 13 oktober start weer een minicursus #nlp en op deze avond kan je ook gratis kennismaken met NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren.

Onlangs, tijdens een NLP training bij consultants tekende ik 3 cirkels op het bord- Denken- Doen- Voelen.

Vervolgens vroeg ik iedereen om op het bord te schrijven hoeveel % van de werktijd ze besteedde aan denken, hoeveel aan doen en hoeveel aan voelen waren. En samen mocht het niet meer dan 100% zijn. De cirkels Denken en Doen waren goed vertegenwoordigd en er werd gewikt en gewogen welke % ieder van die cirkels kreeg. Een aantal vergaten de cirkel van ‘voelen’ zelfs en moesten hun invulling aanpassen toen zij er door een collega op gewezen werden. ‘Voelen doe ik niet tijdens het werk”, was zijn antwoord.

‘Dan ben ik blij dat ik niet met jou hoef samen te werken’, zei een collega en de toon was gezet.

Het is niet ‘beter’ om te voelen en je bent ook niet ‘beter’ als je voelt. 

Het gaat om balans. Een balans waarbij jij je lekker in je vel voelt. Je vanuit het hier en nu op een fijne manier jouw ding kan doen en ontspannen kan werken. De mate van je denken, doen en voelen is een voorkeursstijl die je meeneemt in je communicatie. Het kennen van je eigen stijl helpt je niet alleen om beter je balans te behouden en je vitaler te voelen, maar helpt ook in het verbeteren van je relaties. Vanuit acceptatie en het kennen van jezelf vergroot je jouw geestelijke flexibiliteit, heb je meer draagkracht en zit je lekkerder in je vel. 

Ontdekken wat jouw voorkeur is? De basis van NLP leren en ervaren hoe dit jou in je werk en communicatie helpt? Meld je aan via de link voor deelname aan de minicursus of stuur een mail naar info@aago.nl voor een gratis kennismaking op donderdag de 13e oktober, bij Aago, De Amert 312 in Veghel

https://aago.nl/nlp-opleidingen-en-trainingen/nlp-introductietraining/