John Putters.
John Putters. Foto: Kliksport/Hans van der Poel

John Putters bedenkt zich en stopt toch niet bij MOSA’14

Voetbal 3.482 keer gelezen

OIJEN | John Putters is teruggekomen op zijn beslissing om al na één seizoen te vertrekken bij MOSA’14. “Nadat ik het nieuws bekendmaakte, heb ik veel reacties gekregen van clubmensen dat ze het zo jammer vinden. Dat doet echt iets met me en daarom ben ik heel gemotiveerd om langer bij deze mooie club te blijven.”

MOSA’14 is dit seizoen een verrassing in de vijfde klasse E. Vorig jaar eindigde de ploeg als laatste, maar momenteel staat de fusieclub uit Oijen en Macharen op de zevende plek. Het vertrek van Putters kwam daarom als een verrassing. “Ik denk dat er veel meer uit dit team gehaald kan worden. De groep is talentvol en ik zie ze steeds beter worden”, vertelt hij. “Ik werd wel wat geremd door de mentaliteit van sommige gasten, zoals het snelle afmelden. Dat ben ik niet gewend en het is jammer, want we zijn zo goed bezig met z’n allen. Dit is voor mij een belangrijk punt om mee aan de slag te gaan. Ik geloof er ook in dat hier vooruitgang in komt.”

Polonaise
Polonaises worden er genoeg gelopen in Oijen met carnaval, maar het besluit van Putters om zijn contract te verlengen, zorgde binnen de club ook voor een polonaise. “We gaan er iets moois van maken dit seizoen, te beginnen met de wedstrijd tegen koploper Ollandia. Ploegen die bovenaan staan, spelen liever niet tegen ons”, zegt hij lachend. “Daarna treffen we ploegen die wat lager op de ranglijst staan. Wij kijken naar boven en zetten onze schouders eronder voor een mooie reeks.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant