Blauw Geel'38/Jumbo werd uitgeschakeld in de KNVB-beker.
Blauw Geel'38/Jumbo werd uitgeschakeld in de KNVB-beker. Foto: Gerard Beekmans

Blauw Geel’38 en HVCH uitgeschakeld in de KNVB-beker

Voetbal 2.537 keer gelezen

LISSE/HEESCH | HVCH en Blauw Geel’38/Jumbo zijn vanavond uitgeschakeld in de tweede voorronde van de KNVB-beker. De Heeschenaren waren niet opgewassen tegen De Treffers, Blauw Geel’38 ging nipt onderuit bij FC Lisse.

Het was alweer de derde keer in drie jaar dat FC Lisse, uitkomend in de Tweede Divisie, en Blauw Geel’38 tegenover elkaar stonden. De Veghelaren waren dichtbij een stunt, want de ploeg van trainer Maurice Verbunt kreeg zeker na rust enkele goede kansen op de 0-1. Koen van der Zanden, Ben van den Nieuwenhof (op de paal) en de sterk ingevallen Kai Koreniuk waren dichtbij een doelpunt. Het kwam Blauw Geel’38 duur te staan, want een kwartier voor tijd tikte Maxim van der Meer de 1-0 binnen. Die klap kwamen de gasten niet meer te boven.

HVCH niet opgewassen tegen De Treffers
Bij HVCH werd vol goede moed uitgekeken naar de ontmoeting met De Treffers, maar de topamateurs uit Groesbeek bleken al direct vanaf het eerste fluitsignaal een maatje te groot. Nadat de gasten al enkele kansen hadden gemist, opende Jordy Thomassen de score namens de Tweede Divisieclub. Willem den Dekker verdubbelde nog voor rust de voorsprong. Gavin Vlijter maakte er kort na de thee 0-3 van.
Beide ploegen raakten daarna het houtwerk. In de slotminuut scoorde Samuel Eleonora de eretreffer namens HVCH, dat met opgeheven hoofd en onder luid applaus van het talrijke publiek in Heesch de kleedkamers opzocht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant