Eerdere editie van AWC-HVCH.
Eerdere editie van AWC-HVCH. Foto: Ruud Schobbers

Vroege topper voor koploper HVCH

Voetbal 756 keer gelezen

HEESCH | Al vroeg in het seizoen wacht HVCH de eerste topper in de Vierde Divisie. De ploeg van trainer Marc van de Ven reist zondag met een 100% score af naar AWC, dat na drie opeenvolgende driepunters op de derde plek staat.

Het vertrouwen in het HVCH-kamp is na vier overwinningen uiteraard groot. De laatste twee zeges kwamen echter pas in de slotfase tot stand, die tegen EVV zelfs pas diep in blessuretijd. De bij HVCH volledig opgebloeide Raoul Oomen nam de 2-1 voor zijn rekening. Het zegt iets over de veerkracht van de Heesche formatie, maar het geldt tevens als waarschuwing dat de situatie aan de kop van de ranglijst zomaar anders had kunnen zijn.

Opvallend
AWC staat derde met negen punten. Wat opvalt, is dat de Wijchenaren tot op heden nog maar vier keer scoorden (en er vier incasseerden), maar dat het weinige aantal treffers direct voldoende was voor drie zeges: Nuenen (1-0), Halsteren (1-0) en Kampong (2-1). Daarmee revancheerde AWC zich voor de mislukte seizoensouverture tegen Juliana’31, dat in Wijchen met 0-3 won.

Stand aan kop:
1. HVCH 4-12 (10-5)
2. SV Meerssen 4-9 (9-3)
3. AWC 4-9 (4-4)
4. SV Venray 4-8 (7-5)
3. Longa’30 3-7 (3-1)

Uit de krant

Uit de krant