SSS'18 en Olympia'18 treffen elkaar dit seizoen in de tweede klasse G.
SSS'18 en Olympia'18 treffen elkaar dit seizoen in de tweede klasse G. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl
tweede klasse g

‘Ik verwacht dat negen ploegen aan elkaar gewaagd zijn’

Voetbal 1.958 keer gelezen

REGIO | De meest interessante klasse in de regio is waarschijnlijk de tweede klasse G, waarbij alle Kliksport-regio’s vertegenwoordigd zijn. SSS’18 speelt een derby tegen Olympia’18, maar ook Heeswijk, Volkel, Prinses Irene, Schijndel en Boekel Sport vormen mooie opponenten. “We hebben een prima voorbereiding gehad, al was de groep door veel wisselende vakanties pas de laatste weken helemaal compleet”, zegt Michel Kuijpers.

“Dat is iets waar je als trainer mee moet dealen en waar andere clubs ook mee te maken hebben gehad. We hebben in de voorbereiding goede tegenstanders getroffen en we zaten in een sterke bekerpoule. Het belangrijkste is dat iedereen 100% fit kan aantreden als de competitie begint. De afgelopen seizoenen begon ik met veel geblesseerden, maar voor het duel met Schijndel van zondag kan ik over 95% van mijn spelersgroep beschikken. Dat is ook wel eens fijn”, lacht Kuijpers. “Ik verwacht dat in onze tweede klasse negen ploegen aan elkaar gewaagd zijn, waarbij er een paar wellicht bovenuit zullen steken, zoals DAW, Groesbeekse Boys en Sparta’25. Maar ik vind 2G echt een superklasse. Ik ben heel tevreden over de indeling.”
Eendracht’30 uit het Noord-Limburgse Mook is ook ingedeeld in deze klasse. “Die club ken ik niet, maar het is ook wel eens leuk om tegen dat soort ploegen te spelen.”

Programma tweede klasse G:
Eendracht ‘30        -         Boekel Sport
Olympia ‘18        -         Groesbeekse Boys
RKSV Prinses Irene        -         Volkel
Sparta ‘25        -         Rhode
SSS ‘18        -         RKSV Schijndel
VV Heeswijk        -         DAW Schaijk

Uit de krant

Uit de krant