VOW zondag naar Eindhoven en treft Woenselse Boys
VOW zondag naar Eindhoven en treft Woenselse Boys Foto: Arno Korsten

4F: VOW kent geen vrij weekend komende zondag, slechts twee wedstrijden op het menu

Voetbal 168 keer gelezen

Eigenlijk zou je meer wedstrijden verwachten het komend weekend dat door de KNVB als inhaal zondag is gepland. Dit gezien de grote corona uitval van afgelopen week. VOW haalt in en speelt in Eindhoven bij Woenselse Boys, ELI ontvangt DOSL uit Leende. Na het weekend, op dinsdag 16 november, haalt WEC het nog openstaande duel in bij Tivoli. 

Door: Peter Kuijpers

Het coronavirus heeft het amateurvoetbal weer behoorlijk bij de keel gegrepen. Vooral in deze klasse 4F gingen er maar liefst vijf van de zeven wedstrijden niet door. In andere klassen viel de uitval weer mee. Het is afwachten en hopende dat deze competitie onbeschadigd blijft. Veel trainers en bestuursleden die we spreken zetten soms wel eens hun vraagtekens bij al die afgelastingen. Het is moeilijk te controleren en we gaan hier zo groen als we zijn, van de eerlijkheid van eenieder uit. Corona is een te serieus onderwerp om mee te malverseren. Het is sowieso al vervelend genoeg mocht het je overkomen.

Woenselse Boys – VOW
Woenselse Boys, een van de oudere clubs in Eindhoven. Opgericht in 1929 in de wijk Woensel. Ooit waren er twee clubs in Woensel gewoon Woensel genaamd. Deze club die ooit in de tweede klasse uitkwam in een stadionnetje gelegen vlak bij het Ottendbad. In 2006 is de club verdwenen van de kaart. Woenselse Boys is matig begonnen aan het seizoen. Trainer is Peter Geurts die we kennen als een vaak ongrijpbare flankspeler bij EVV en in die tijd populaire zaalvoetballer. VOW treft een middenmoter die onlangs thuis verloor van Boskant. Voor de ploeg van trainer Patrick Cissen geen zekerheidje voor drie punten, daarvoor presteert zijn team nog te wankel. Een puntje zou al prima zijn, maar Cissen kennende gaat hij vol voor de volledige buit en daar is niets op tegen. Op de Hondsheuvels fluit scheidsrechter Ortiz den Hollander om 13.00 uur! voor aanvang.

Programma voor zondag:
Woenselse Boys - VOW (13.00 uur)
ELI - DOSL

Stand
1. Avesteyn 7-21
2. Acht 7-18
3. DOSL 6-15
4. RKGSV 6-13
5. Boskant 6-9
6. Pusphaira 7-9
7. ELI 6-7
8. Woenselse Boys 6-7
9. DVS 6-5
10. WEC 6-5
11. VOW 6-5
12. Mariahout 7-5
13. Tivoli 6-4
14. EMK 6-1

Uit de krant

Uit de krant