Afbeelding

Teamspirit SIS Schoonmaak brengt winst

Overige sport 157 keer gelezen

UDEN | Wanneer één van de vier spelers het laat afweten, staan de andere drie op. Zodoende won het driebandenteam van SIS Schoonmaak uit Uden haar wedstrijd tegen DKM Tools uit Oosterhout met 6-2.

De coach had een andere spelersvolgorde ingediend bij de bond en de starters waren nu Raymund Swertz en kopman Jean van Erp. Omdat Swertz de laatste tijd veel moeite heeft met zijn 2e helft en dat was dit weekend weer het geval met 17 nullen achter elkaar. Tegenstander Uijtdewillegen had echter geen antwoord en Swertz won toch zijn wedstrijd, 40-31 in 39 beurten. Wanneer deze wedstrijd als laatste zou worden gespeeld komt de druk van de totaalwinst erbij en dat zou teveel kunnen worden.

Kopman Jean van Erp tegen de Duitser Ronny Lindemann werd wederom een walk over voor Van Erp. Hij won met 40-18 in 27 beurten met een hoogste serie van 9. Van Erp bewijst wederom dat hij als kopman zijn punten binnen kan halen.

Raimond Burgman had een off day tegen de Belg Davy van Havere. Hij werd kansloos verslagen met 24-40 in 32 beurten. Raimond speelde ver onder zijn gemiddelde. Maar dan is er nog een ijzersterke 4e man, Martien van de Spoel, die tegen de geroutineerde Jack Wijnen speelde. In een gelijk opgaande wedstrijd nam Van de Spoel in beurt 27 het initiatief met een serie van 6. Deze was belangrijk voor het verloop van de wedstrijd. Van de Spoel won dan ook met 40-32 in 34 beurten. De buit was weer binnen.

Aanstaande donderdag speelt het team in de 4e ronde van de beker uit in Maarssen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant