Lopers tijdens een eerdere editie.
Lopers tijdens een eerdere editie.

PNEM-cross Uden in bossen bij Naat Piek

Overige sport 1.187 keer gelezen

UDEN | Atletiekvereniging De Keien organiseert in de wintermaanden weer de jaarlijkse crosscompetitie voor hardloopliefhebbers uit de regio. Vier wedstrijden prijken op de agenda en vinden plaats in de bosrijke omgeving van Uden. Op zondag 26 november staat de eerste cross op het programma, de PNEM-cross in de bossen bij Naat Piek.

In de bossen bij Naat Piek, nabij het oude PNEM gebouw, kunnen hardloopliefhebbers uit de regio weer de strijd met elkaar aangaan in diverse leeftijdscategorieën. De PNEM-cross begint om 10.00 uur met de wedstrijden Pupillen U8-U12, gevolgd door wedstrijden voor Junioren U14-U16 om 10.15 uur. De wedstrijd voor Junioren U18-U20 en senioren gaat om 10.45 uur van start. De recreanten starten ook om 10.45 uur en kunnen 1 ronde (1.620 meter) tot maximaal 6 ronden (9.720 meter) afleggen en hebben de mogelijkheid om na iedere ronde te finishen. Deelname is niet alleen voor leden van een atletiekvereniging. De laagdrempelige wedstrijd is zowel voor ervaren lopers, als beginners die willen kennismaken met hardlopen op onverhard terrein.

Met korting voorinschrijven voor alle vier de crossen is mogelijk tot en met zaterdag 25 november via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven is mogelijk tot een kwartier voor de start. De kosten bedragen 6 euro voor recreanten en junioren U18-U20. De overige junioren en pupillen betalen 4 euro per persoon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant