Stijn Geurts en Thomas Does (links) wonnen het P100 toernooi.
Stijn Geurts en Thomas Does (links) wonnen het P100 toernooi. Foto:

Grootste padeltoernooi bij De Krekel succesvol verlopen

Overige sport 1.260 keer gelezen

MARIAHEIDE | Het P100 Unica ICT Open Padel toernooi is van 1 tot en met 10 september gehouden bij Tennis & Padel De Krekel in Mariaheide. Met 449 deelnemers een heel mooi deelnemersveld wat resulteerde in het grootste padeltoernooi tot nu toe gehouden bij De Krekel. 

Het tiendaagse padeltoernooi startte 1 september en werd gespeeld in de categorieën: dames-, herendubbel en gemengd dubbel op diverse niveaus. De spelers die deelnamen aan het P100 toernooi verdienen punten voor de Nederlandse Padelranglijst, in deze categorie was zeer hoog niveau te bewonderen. Er werden in totaal 367 wedstrijden gespeeld, verdeeld over de weekenden en doordeweekse avond. Waar er de eerste avond nog een pittige bui viel, was de rest van de toernooiweek zonovergoten. Met zomerse temperaturen van boven de 30 graden wisten de spelers de hitte te trotseren. Naast de vele mooie en spannende wedstrijden werden de deelnemers en het publiek voorzien van een hapje en een drankje, werd er nog lang nagenoten op het terras en een dansje gewaagd op de feestavond met dj Lucas. In het finaleweekend zorgde de barbecuechefs voor satéspiesjes, pulled pork en hamburgers.  

De padelcommissie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi en wil dan ook graag de spelers, sponsoren en hoofdsponsor Unica ICT Solutions bedanken die het toernooi mede tot een succes hebben gemaakt. “We hopen de spelers volgend jaar weer te mogen verwelkomen bij ons eerstvolgende Open Padel toernooi in februari - maart”, meldt de commissie.

De winnaars en wedstrijduitslagen zijn hier terug te vinden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant