Corrie Vonk (l), Grando-eigenaar Ivo van der Wijst, en Sjan van Houtum.
Corrie Vonk (l), Grando-eigenaar Ivo van der Wijst, en Sjan van Houtum.

Al 20 jaar Grando Toernooi bij De Krekel: jubileum met hoofdprijs

Zakelijk 1.491 keer gelezen

MARIAHEIDE | Van maandag 26 februari tot en met zondag 10 maart vindt het Grando Open Tennis en Padel Toernooi plaats bij tennis- en padelvereniging De Krekel in Mariaheide. Een jubileum dit jaar: 20 jaar geleden begon het als tennistoernooi, en de laatste jaren kwam daar padel bij. Voor Grando Keukens Van der Wijst is het ook het 20e jaar dat zij dit toernooi sponsoren. Om dat te vieren, stelt de Udense keukenspecialist voor de loterij een waardecheque van 7500 euro beschikbaar.

Met maar liefst 750 deelnemers is het Grando Toernooi één van de grootste toernooien in de regio. En dat is niet alles; bij de padelwedstrijden in de hoogste klasse herendubbel A is er een groot aantal inschrijvingen, waaronder top 100 én zelfs top 50 spelers. Deze wedstrijden worden indoor gespeeld. “Toen we begonnen met dit toernooi, kon iedereen meedoen”, blikken Corrie Vonk en Sjan van Houtum, die het toernooi vanaf moment één mee organiseren, terug. “Inmiddels is de club met negen tennisbanen en veertien padelbanen flink gegroeid. We gaan meer dan 200 tenniswedstrijden en een kleine 500 padelwedstrijden wegzetten, een record voor ons. Het is heel mooi dat hierbij spelers van hoog niveau meedoen.” Deelnemers kunnen iedere dag wel een leuk extraatje verwachten. “Zo hebben we bijvoorbeeld een servicemeter geregeld. En je kunt zoals altijd rekenen op veel lekkere hapjes!”

Loterij
Op vrijdag 8 maart vindt de feestavond plaats, die om 20.00 uur begint met de loterij met als hoofdprijs een cheque ter waarde van 7500 euro, beschikbaar gesteld door Grando Keukens Van der Wijst. Coverband Zoetkees zorgt vervolgens voor een groot feest. “Het is uniek dat een sponsor maar liefst 20 jaar lang een toernooi sponsort. En dan dit jaar ook nog eens zo’n mooie hoofdprijs!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant