Aniek en André.
Aniek en André. Foto: Ad van de Graaf

‘Jaa hypotheken & verzekeringen’ nieuw in de regio

Zakelijk 824 keer gelezen

UDEN | Sinds juli zijn André Toonen en Aniek Leeijen de trotse eigenaren en financieel adviseurs van ‘Jaa hypotheken & verzekeringen’. Ze staan klaar om particulieren én ondernemers te voorzien van deskundig advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen.

Als gecertificeerde hypothecair planners met jarenlange ervaring begrijpen Aniek en André als geen ander hoe belangrijk het is om financiële zaken goed geregeld te hebben. “Of je nu je eerste huis of volgende woning koopt, wilt gaan verbouwen, je overwaarde op wenst te nemen of uit elkaar gaat, wij staan klaar om je te helpen”, vertelt Aniek. “Uiteraard heeft verduurzamen van de woning de aandacht en vinden we dat een onmisbaar onderdeel in het traject. Daarin begeleiden we je net als wanneer je bijvoorbeeld voor de eerste keer een woning koopt. Vaak heb je dan geen idee van wat er allemaal op je af gaat komen. Wij maken het je makkelijk en zullen je in deze periode waar het maar kan ontzorgen bij het realiseren van je (woon)wensen, zodat jij je met andere prioriteiten bezig kan houden. En weet: er is altijd veel meer mogelijk dan je denkt.” Aniek en André zijn op de hoogte van de regelingen vanuit de gemeente, geldverstrekkers, en eventuele hulp van ouders voor starters om jouw mogelijkheden te vergroten. Bovendien hebben ze veel ervaring met ondernemers, waardoor ze kunnen helpen bij complexe financiële situaties.

Nu en in de toekomst
“We zijn een vast aanspreekpunt, voor nu én in de toekomst, en blijven graag op laagdrempelige manier met je in contact. We kiezen er dan ook bewust voor om niet met ondersteuners te werken. Om er voor onze klanten te zijn, plannen we één keer in de drie jaar een persoonlijk gesprek. Daarbij is het een groot voordeel dat we de situatie heel goed kennen. We staan altijd klaar voor onze klanten, ook via WhatsApp en in de avonden. Schakelen gaat daardoor heel snel, wat heel fijn is omdat je vaak op korte termijn snelle beslissingen moet nemen.”

Persoonlijk contact
Een persoonlijke aanpak staat bij André en Aniek dan ook hoog in het vaandel. “We nemen altijd de tijd om te luisteren naar jouw financiële doelen en wensen en bieden op maat gemaakt advies dat aansluit bij jouw situatie. Je bent van harte welkom bij ons, maar wanneer je dat prettig vindt, voeren we de gesprekken natuurlijk gewoon bij jou thuis.” Het centraal staan van de klant zie je terug in de gekozen naam van het bedrijf: “De J in onze bedrijfsnaam staat voor ‘Jou’ of ‘Jullie’”, legt Aniek uit. “De A’s zijn afgeleid van onze voornamen.” Om het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen, maakt Jaa hypotheken & verzekeringen gebruik van hun uitgebreide netwerk aan makelaars, energiedeskundigen, taxateurs, notarissen en bouwkundigen. “Uiteraard vinden we transparantie hierin ook zeer belangrijk”, benadrukt André.

Meer dan alleen hypotheken
Maar ‘Jaa hypotheken & verzekeringen’ doet meer dan alleen hypotheken. Zo bieden Aniek en André ook advies over lijfrente- en schadeverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers, overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastenbeschermers. “Met samenwerkingen met nagenoeg alle banken en verzekeraars kunnen we je altijd voorzien van een passende oplossing.” Voor vragen over aanvulling van je pensioen kun je ook bij Aniek en André terecht. “Bouw je bij je werkgever geen pensioen op? Of ben je zelfstandig ondernemer, en weet je eigenlijk niet precies hoe het zit met jouw pensioen? Bel dan ook gerust!”

Contact
Ben je benieuwd naar wat Jaa hypotheken & verzekeringen’ voor jou kan betekenen? Neem dan contact met hen op voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee. “We leggen je graag uit hoe we te werk gaan en wat je kunt verwachten gedurende het traject”, aldus André. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.jaahypotheken.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant