De functies van de pensionarissen zijn goed overgedragen.
De functies van de pensionarissen zijn goed overgedragen.

Schutte bagclosures zwaait twee collega’s uit die met pensioen gaan

Zakelijk 1.201 keer gelezen

UDEN | Schutte nam vrijdag 29 juli op een feestelijke manier afscheid van Peter Verkuijlen en Erik Jonker vanwege het bereiken van hun pensioengerechtigde leeftijd.

Het afscheid vond plaats in de Sky bar van Van der Valk in Uden, dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Alle collega’s werden ’s morgens door Peter en Erik verrast op Bossche Bollen van Jan de Groot uit Den Bosch.

Peter
Peter heeft meer dan 48 jaar bij Schutte gewerkt. Hij heeft diverse functies gehad binnen de organisatie. Als laatste vervulde hij met verve de functie van productieleider. De productie was bij Peter altijd in zeer goede handen.

Erik
Erik was meer dan 15 jaar verantwoordelijk voor de verkoop van de Schutte producten binnen de BeNeLux en de laatste jaren was hij ook mede verantwoordelijk voor de verkoop in Duitsland.
Erik was een graag geziene gast bij zijn klanten.

Remco en Nick
De functies van Peter en Erik zijn na een gedegen overdracht overgegaan naar respectievelijk Remco Bijl en Nick Pennings. Peter en Erik kunnen nu met een gerust hart gaan genieten van hun welverdiende pensioen.

Uit de krant