Het Udense bedrijf is groeiende en biedt zeker met oog op de toekomst heel veel mogelijkheden.
Het Udense bedrijf is groeiende en biedt zeker met oog op de toekomst heel veel mogelijkheden.

Volop vacatures bij Hamer Uden, banenmarkt op 19 maart

Zakelijk 785 keer gelezen

UDEN | Hamer Uden is op zoek naar medewerkers. En dat is misschien voor jou ook interessant, want het bedrijf aan de Weverstraat in Uden legt zich sterk toe op de toekomst. Hamer Uden heeft veel kennis op het gebied van duurzame techniek zoals waterstof, LNG, laadpalen, warmtepompen, zonne-energie, LED verlichting en beheer op afstand.

Hamer is een familiebedrijf dat al 80 jaar bestaat, en is onderdeel van FOJA Groep. De firma is gevestigd op vier plaatsen in Nederland en België. Ze zijn actief in de hele Benelux en zijn daar onder meer verantwoordelijk voor het onderhoud van Shell en Total tankstations. Er werken momenteel bijna 500 mensen. Kenmerkend voor het familiebedrijf is de wederzijdse betrokkenheid tussen het bedrijf en de werknemers, en de snelle besluitvorming. Hamer is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een technisch bedrijf met een breed pallet aan diensten dat opdrachtgevers van A tot Z ontzorgt; van asbestsanering tot HVAC installaties en van zonnepanelen tot brandbestrijdingsinstallaties. 

GABO Installatietechniek
Op de locatie van Hamer was voorheen GABO Installatietechniek gevestigd, een bedrijf dat bij vele Udenaren en omwonenden nog goed in het geheugen zal liggen. “GABO was een gevestigde naam in de brandstoftechniek”, weet Arie, die al 40 jaar werkzaam is aan de Weverstraat en als gepensioneerde bij Hamer nog altijd bijspringt waar nodig. “Ik denk dat veel mensen zich de groene GABO-busjes nog wel voor de geest kunnen halen, die overal in deze regio rondreden. Hamer heeft hierop voortgeborduurd, maar waar GABO zich toespitste op het bouwen en repareren van LPG-installaties, ligt de focus van Hamer Uden vooral op de duurzame brandstoffen. Denk bijvoorbeeld aan LNG, (vloeibaar aardgas) en waterstof.”

Banenmarkt 19 maart
Hamer Uden is groeiende en biedt zeker met oog op de toekomst heel veel mogelijkheden. “Om onze technieken en producten, en activiteiten die we nog aan het ontwikkelen zijn, te verkopen, engineeren en installeren hebben we goed opgeleide en bevlogen technische medewerkers nodig”, vertelt vestigingsmanager Richard Dijkgraaf. “Mensen die willen meehelpen de wereld schoner te maken, die enthousiast zijn en geïnteresseerd om dingen te leren. We zoeken mensen op alle niveaus, jong en oud is welkom.” Om belangstellenden te informeren houdt Hamer Uden op zaterdag 19 maart een banenmarkt aan de Weverstraat. Deze middag krijg je alle info die je wilt weten en kun je een kijkje nemen binnen het bedrijf. “Wil je onderdeel uitmaken van een bedrijf dat zich helemaal richt op duurzame techniek en meegroeien in de ongetwijfeld stormachtige ontwikkeling die we gaan doormaken? Kom dan zeker langs!” De deuren staan open van 09.00 tot 13.00 uur. Aanmelden is gewenst, maar je mag ook gewoon binnenlopen. “Ook wanneer er geen passende vacature open staat ben je hartstikke welkom. We kunnen altijd kijken wat voor mogelijkheden er zijn.” Hamer biedt intern cursussen en opleidingen, waardoor je zowel kunt leren als doorgroeien in je functie.

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op hamer.net. Aanmelden voor de banenmarkt kan met de knop op de homepage van de website.

Uit de krant

Uit de krant