Afbeelding
Foto: Ad van de Graaf

Pasfoto maken bij De Fotostudio Uden

Zakelijk

UDEN | De Fotostudio Uden is, ondanks de coronalockdown, gewoon geopend voor het maken van pasfoto’s. Je kunt binnenlopen zonder het maken van een afspraak om pasfoto’s te laten maken voor paspoort, rijbewijs, ID-card of visum.

De openingstijden zijn maandag van 10.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 17.00 uur, en dinsdag van 10.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot 17.00 uur. Kun je die dagen niet, maak dan even een telefonische afspraak via telefoonnummer 06 53 21 64 28 voor het maken van pasfoto’s.

Maatregelen
De Fotostudio Uden neemt extra maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bij binnenkomst kun je je handen ontsmetten en zal op gepaste afstand een goedgekeurde pasfoto van je gemaakt worden. Je kunt in de ontvangstruimte wachten op het moment dat er iemand in de studio aanwezig is om pasfoto’s te laten maken. Indien je verschijnselen hebt die volgens het RIVM kunnen wijzen op het coronavirus (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) wordt verzocht om thuis te blijven. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Uit de krant

Uit de krant