Mira Eijsermans, Marjo Danen en Debbie Boeijen delen met Lokaal voor Lokaal Zeeland.
Mira Eijsermans, Marjo Danen en Debbie Boeijen delen met Lokaal voor Lokaal Zeeland. Foto: Set'77

Open Zomertoernooi Set’77 deels in teken Lokaal voor Lokaal Zeeland

Sport 600 keer gelezen

ZEELAND | Tennis- en Padelvereniging Set’77 Zeeland organiseert van vrijdag 2 tot en met zondag 11 september het Open Zomertoernooi. Aan dat toernooi is een geldinzamelactie voor het project ‘Lokaal voor Lokaal Zeeland’ gekoppeld.

Set’77 heeft in zijn meerjarenplan het voornemen opgenomen ieder jaar een inzamelactie te organiseren om een goed doel te ondersteunen.  Dit jaar is het goede doel ‘Lokaal voor Lokaal’ geworden. Mira Eijsermans, Marjo Danen en Debbie Boeijen delen met Lokaal voor Lokaal Zeeland hun zorg en betrokkenheid bij huishoudens in Zeeland die niet of nauwelijks rond kunnen komen. Met een grote, groeiende groep vrijwilligers en met steun van ZorgCoöperatie Zeeland en Initiatief Zeeland hebben ze maar liefst elf ‘Deelhuisjes’ en, nog belangrijker, een ‘Deelplaats’ van de grond gekregen.

Deelhuisjes en Deelplaats
In de ‘Deelhuisjes’ kan iedereen houdbare producten doneren, ieder die dat wil en nodig heeft kan er producten uithalen. In de ‘Deelplaats’ kunnen mensen die daarvoor in aanmerking komen een keer per week gratis verse producten halen. Producten die deels door Zeelandse bedrijven en particulieren gedoneerd worden. Maar er is ook geld nodig om de voorraad van de Deelplaats op peil te houden.
Dat laatste is het doel van de inzamelactie 2022 van tennis- en padelvereniging Set’77. De actie is gekoppeld aan het ‘Set’77 Open Zomertoernooi voor het goede doel’, dat gespeeld wordt van 2 t/m 11 sept. 2022. Info via www.set77.nl 

Uit de krant

Uit de krant