Op maandag 5 september is de feestelijke opening van Kung Fu-school Kung Tao in Uden.
Op maandag 5 september is de feestelijke opening van Kung Fu-school Kung Tao in Uden. Foto: Kung Tao

Udenaar Sam van Leent start een nieuwe Kung Fu-school in Uden

Sport 629 keer gelezen

UDEN | Sam van Leent uit Uden start per 5 september een nieuwe Kung Fu-school in Uden. De officiële opening van Kung Tao is op maandag 5 september en gaat gepaard met allerlei demonstraties en een gratis proefles.

“Kom naar deze feestelijke opening, met een traditionele Chinese leeuwendans, een Kung Fu demonstratie en een gratis proefles Kung Fu”, staat te lezen in de uitnodiging van Kung Tao. Shaolin Kung Fu is een eeuwenoude vechtkunst afkomstig uit China die er prachtig uitziet. Iedere training werken sporters aan het verbeteren van de mobiliteit, kracht, conditie, coördinatie en acrobatiek. Bovendien leren beoefenaars van deze sport traditionele wapens gebruiken, zoals de stok, het breedzwaard en de negendelige zweep. “Kom ook gezellig meetrainen bij Kung Tao in Uden, uniek in deze omgeving. Iedere maandagavond kun je een gratis proefles volgen, neem gerust contact op of kom een keer binnenlopen.”

Opening en proefles
De opening van Kung Tao is maandag 5 september in de nieuwe Kung Fu-school aan de Ereprijsstraat 1 in Uden (naast het busstation). Om 19.00 uur is de traditionele leeuwendans, gevolgd door een demonstratie. Van 19.40 tot 21.00 uur is de gratis proefles. Meer informatie via www.kungtao.nl 

Op maandag 5 september is de feestelijke opening van Kung Fu-school Kung Tao in Uden.

Uit de krant

Uit de krant