Afbeelding
FOTO’S

Na 10 jaar weer clubkampioenschappen Judo Team Tanoshi/Yoshida Sports

Overige sport 997 keer gelezen

UDEN/GEFFEN | Na 10 jaar geen kampioenschappen meer te hebben gehouden, organiseerde team Tanoshii/Yoshida Sports gisteren weer haar clubkampioenschappen judo. De clubkampioenschappen werden dit jaar gehouden in de dojo in Sporthal de Geer bij Gym Vereniging Geffen.

Op maar liefst drie matten streden 120 judoka’s met hulp van dertig vrijwilligers om de ere titel van ‘clubkampioen 2022/2023’. De judoka’s kwamen van de vier locaties: Conscius Sports Nistelrode, Share-Fit Nuland, Yoshida Sports Uden en Gym Vereniging Geffen. De organisatie lag in handen bij Meester Walter, die ondanks zijn ervaring toch super nerveus was of alles goed gepland was, en alle judoka’s juist waren ingedeeld in de vele poules. De nervositeit was helemaal niet nodig, de judoka’s streden ongedwongen en met super veel plezier op de mat, onder het luid aanmoedigende enthousiaste publiek. Goed judo, sportief judo, respect voor elkaar en de leermomenten stonden centraal de hele dag. De deelnemers in de leeftijd van 3 jaar tot en met 56 jaar konden terugkijken op een sportieve en geslaagde judo-dag. Tijdens de pauze was het de beurt aan de streetdance groepen van Gym Vereniging Geffen om de toeschouwers en judoka’s te vermaken met een mooie show. “Natuurlijk kan een groot evenement als de clubkampioenschappen niet bestaan zonder vrienden van ons team en daarom alle sponsoren en vrijwilligers super bedankt voor jullie inzet”, laat de vereniging weten.

Prijzen
Karin van Dijk kreeg uit handen van de organisatie de wisselbeker van algeheel clubkampioen 2022/2023 voor haar prestaties op de aangepast judowedstrijden en visual impaired wedstrijden in binnen- en buitenland. Voor team Tanoshii / Yoshida sports uit Uden werden de volgende plaatsen behaald:

1e plaatsen: Marco van Kaathoven, Marley Raaijmakers, Stan van Daal, Bart de Groot, Karin van Dijk, Ties Langenhuizen, Toon van de Wetering, Chris van Bakel, Moos Wolvers, Bjorre Bisseling, Daan Claassen en Leander Meulenpas.

2e plaatsen: Luuk Helleman, Olivier Lamers, Olivier van Velzen, Fabian van Munster, Willem van den Broek, Sieb Gillich, Triveth van Pinxteren en Gijs de Groot.

3e plaatsen: Erik van Pinxteren, Lars Schampers, Yoesef Abdullah, Tees van de Burgt, Lisa Koster, Tjeerd Schnepper, Rens Verkuijlen, Anouk van den Broek, Bram van Zutphen, Tycho Mol, Ray Salomon, Fedde Okkema, Jesse Donkers, Mila Janssen, Casper Thomassen, Jens Schouten en Mason van Hees.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant