Afbeelding

Jeugd SIS Schoonmaak zorgt voor een punt

Overige sport 462 keer gelezen

UDEN | De wedstrijd van SIS Schoonmaak tegen Dekker Keukens AP Sprundel afgelopen weekend eindigde in een gelijkspel. De nummers 1 en 2 van de ranglijst hielden elkaar in evenwicht. De ‘oudjes’ van SIS hadden het nakijken.

Raimond Burgman had geen kans tegen de zeer sterk spelende Barry van Beers. Pauzestand 4-20. In 10 beurten maakte Burgman geen enkele caramboles. De laatste 4 beurten werden nog 16 punten gemaakt maar het leed was al geschied. Kansloos eraf met 20-40. Raymund Swertz begon sterk tegen Gerwin Valentijn en bereikte de pauze met 21-11. Na de pauze haperde de motor enigszins maar de voorsprong was afdoende om de wedstrijd winnend af te sluiten: 40-24.

Puntje
Kopman Eddy Merckxbleef 10 beurten in de partij tegen Dave Cristiani, tot de laatste in beurt 10 maar liefst 15 caramboles wist te maken en in beurt 11 nog eens 9 daar overheen. Het gat was geslagen voor Cristiani en deze wist de partij af te sluiten met winst, 23-40 in 13 beurten. Zoals zo vaak moest Martien van der Spoel het dan maar doen voor SIS Schoonmaak om nog een puntje eruit te slepen. Tegen de Belg Henk Blauwblommen, die een voorsprong nam tot de pauze: 16-23. Na de pauze ging Martien met een serie van 9 sterk uit de blokken. De wedstrijd ging echter gelijk op tot 37-37. Van der Spoel had 2 beurten nodig om de 40 te halen en Blauwblomme kon niets meer raken. Ook de nabeurt van aquit was voor de Belg een brug te ver, 40-37. Met dit gelijkspel blijft de voorsprong 7 punten met nog zes wedstrijden te gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant