Afbeelding

Wethouder Schram opent Peuterexpositie

Onderwijs 1 keer gelezen
UDEN - De peuterexpositie die is opgezet door de Stichting Udense Peuterspeelzalen werd zondagmiddag bij InC aan het Mondriaanplein officieel geopend door wethouder Yvonne Schram. Aan de peuterexpositie is een goed doel gekoppeld.

[image=100291]

Met het gezamenlijk schilderen van een schilderij werd de bijzondere expositie geopend. De vele ouders en overige familieleden die op de opening van de expositie waren afgekomen konden hun ogen uitkijken. En natuurlijk bieden op de verschillende kunstwerken voor het goede doel.

[image=100293]

Hier & Daar
In totaal 420 peuters van de Stichting Udense Peuterspeelzalen mochten voor de expositie een kunstwerk maken op hun eigen speelzaal. Deze kunstwerken worden bij InC onder de bibliotheek tentoongesteld van 8 tot 18 juni. De kleine kunstwerken worden te koop aangeboden aan de ouders en/of verzorgers van de kunstenaars. Daarnaast heeft elke peuterspeelzaal meerdere grote kunstwerken gemaakt die op de expositie te bewonderen zijn. Deze worden aan de hoogste bieder te koop aangeboden. De netto opbrengst wil de stichting aan Stichting Hier & Daar schenken. Deze stichting probeert in Senegal diverse projecten te realiseren, waaronder een peuterspeelzaal. Bezoekers kunnen tijdens de openingstijden van InC de kunstwerken van de Udense peuters bewonderen van 8 tot en met 18 juni, behalve op woensdagmiddag. De grote kunstwerken zijn te koop voor de hoogste bieder, wellicht vinden die een mooi plekje in huis, praktijk, bedrijf of school. [image=100294][image=100295][image=100296][image=100298][image=100299][image=100297]

Uit de krant

Uit de krant