Afbeelding

Win kaartjes voor PodiumPop

Muziek
BOEKEL – PodiumPop telt af naar vrijdag 25 juni als Rowwen Hèze zijn unieke jubileumshow presenteert in de feesttent aan de Waterval in Boekel. De volgende dag, zaterdag 26 juni staan veel Nederlandstalige toppers Jan Smit, Frans Duits, Monique Smit en Koos Alberts op het programma.

[image=141285]

De zevende editie van PodiumPoP wordt niet in meer in de manege gehouden maar in een feesttent op het evenementen terrein aan de Waterval. Vrijdag 25 juni om 20.30 uur spelen ‘The Skills’ uit Boekel in het voorprogramma van Rowwen Hèze. Rowwen Hèze op PodiumPop wordt uniek omdat de 25 jarige jubileum tour van Rowwen Hèze maar op enkele plaatsen te zien is.
Zaterdag 26 juni om 20.00 uur staan de Nederlandse topzangers Jan Smit en Frans Duyts op het podium. Maar ook Monique Smit, Koos Alberts en Helemaal Hollands zijn publiekstrekkers net als Marco Vandera, Laura Ross, Wes, X-clusive en Maurice.

[image=141284]

Kaarten kosten in voor zowel de vrijdag als de zaterdag 20 euro in de voorverkoop en aan de kassa 25 euro. Kijk voor alle informatie op www.podiumpop.nl.

Vrijkaarten
Kliknieuws mag 15 keer twee kaarten weggeven voor de zaterdag aan lezers die weten hoe oud Jan Smit en Frans Duyts samen zijn. Mail uw antwoord naar

[image=141286][image=141287]

Uit de krant

Uit de krant