Afbeelding

Frans Bauer naar Hollandse Feestavond

Muziek 2 keer gelezen
UDEN - De organisatie van de 3e Hollandse Feest Avond, in het weekend van 23, 24 en 25 april 2010 in het Tenniscentrum in Uden, is er wederom in geslaagd om grote namen naar Uden te halen. Dit jaar komen naar Uden: Xander de Buisonjé, Thomas Berge, René Schuurmans en de nationale knuffelbeer Frans Bauer!

[image=124894]

De tweede Hollandse Feest Avond, vorig jaar met Jan Smit, was snel uitverkocht. Door het grote succes besloot de organisatie om er een jaarlijks evenement van te maken en nu zelfs 3 dagen! Vrijdag 23 april zijn te zien Frans Bauer ‘live in concert’, Thomas Berge met de First Show Band en Charlène. Op zaterdag 24 april treedt Xander de Buisonjé (ex-Volumia) op ‘live in concert’. Verder die avond Jannes, Django Wagner, Marco VandérA, Lucas & Gea, Stef Ekkel, Bouke (Winnaar RTL4 Show ‘Waar is Elvis’) en René Schuurmans. Zondag 25 april wordt de Hollandse Familiedag met springkussens, popcorn, suikerspin en verder optredens van Lisa, Amy en Shelly (Winnaars van Junior Eurovisie Songfestival 2008), Jochem van Gelden (TV-Praatjesmakers) en Yes-R het neefje van Ali B en DJ Daroon.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Rokado, Music Store, Da Drogist Drossaard, Texaco Peerenboom (Uden), Slagerij Smolders (Volkel), de Country Store in Odiliapeel of on line.Kijk voor meer info ophttp://www.hollandsefeestavond.com.

Uit de krant

Uit de krant