Afbeelding

Tweede SchweinFestijn in aantocht

Muziek
ZEELAND - Stichting FEOZ (Feest en Evenementen Organisatie Zeeland) houdt op zaterdag 16 januari voor de tweede keer Das SchweinFestein. Na het grote succes van de eerste editie met ruim 450 bezoekers, pakt de organisatie het dit jaar nog groter aan met onder andere een echte Après-ski topband, gratis Glühwein-shotjes en nog veel meer.

[image=124150]

Voor de tweede editie van Das SchweinFestein wordt de grote zaal van camping De Heische Tip omgetoverd tot een Après-ski feestpaleis. Tijdens Das SchweinFestein treedt Polka Powerband Wahnsinn live op. De negenkoppige band haalt alles uit de kast om er één groot feest van te maken. Alleen de beste Après-ski nummers komen die avond voorbij. Om het geheel in stijl af te maken, worden alle bezoekers opgeroepen verkleed naar de Heische Tip te komen. Niks is te gek! Hoe fouter, hoe beter! De bezoeker die het meest origineel gekleed is, wordt die avond extra het zonnetje gezet.

[image=124149]

Zeelandse horeca
De eerste editie van Das SchweinFestein vond plaats bij de Ambianz. “Dit jaar hebben we er voor gekozen het feest bij de Heische Tip te geven. Onze insteek is om ieder jaar te kiezen voor een andere feestlocatie in Zeeland. Op deze manier betrekken we alle Zeelandse horecaondernemers bij onze activiteiten”, vertelt medeorganisator Michiel Fleuren. De zaal van de Heische Tip is vanaf 20.00 uur geopend en om 20.30 uur barst het feest echt los. De voorverkoop is in volle gang. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 7,50 euro per stuk verkrijgbaar bij C1000 Eijsermans, Snackbar Hap & Stap en de Heische Tip. Aan de kassa zijn kaarten 10 euro per stuk. Kijk voor meer informatie over Das SchweinFestein op www.schweinfestein.hyves.nl. Inmiddels is de datum voor de Zeptemberfeesten 2010 ook bekend. Komend jaar vindt dit feestweekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september plaats op het festivalterrein aan de Boekelsedijk in Zeeland.

Uit de krant

Uit de krant