Afbeelding

Win kaartjes voor 90’s now

Muziek 1 keer gelezen
UDEN - Het immens populaire 90’s Now strijkt vrijdag 2 november om 23.00 uur neer in De Pul in Uden om de jaren ’90 hits door de luidsprekers te laten schallen.

[image=224391]

2Unlimited, Charly Lownoise & Mental Theo, Baywatch en de Backstreet Boys. Het is maar een greep uit de cultklappers van de jaren negentig die in beeld en geluid alom vertegenwoordigd zijn tijdens de nostalgische dansavond van 90's NOW! De DJ's van 90's NOW! zetten al jaren de Lowlands Grolschtent ondersteboven; traditiegetrouw gaat het festivalpubliek ongeremd los. Die dak-er-af garantie geldt trouwens overal waar Gary Global en zijn extended AllStar Hitsystem neerstrijkt bestaande uit Der Pudel, Azrael, Super de Boer, Bud Pounder, Brutus, Sjordi Banaal en de Freddy Kokos.
Dance, rock, pop, hiphop, reggae, R&B - alle stijlen uit de 90's komen voorbij. Decor, VJ's en soms zelfs way-over-the-top openingacts maken de avond helemaal af, maar de hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor alle (foute) hits uit de 90's!
Kaarten kosten € 7,50 en zijn te koop via www.livepul.com. Via het Facebookevent kun je alvast je favoriete hits aangeven om in de juiste mood te komen. Het café van De Pul gaat om 21.00 uur open.

Kliknieuws mag 5 x 2 kaarten weggeven. Mail daarvoor je beste 90’s herinnering naar .

Uit de krant

Uit de krant