Afbeelding

Win kaartjes oor peutervoorstelling ‘Hé, wie zit er op de wc?’

Kunst en cultuur 401 keer gelezen

UDEN | Wanneer je in april naar een peuteruurtje in een van de bibliotheekvestigingen in de gemeente Maashorst komt, win je kaartjes voor de voorstelling ‘Hé, wie zit er op de wc?’ (2+) in Markant Theater Maashorst op maandag 20 mei.

‘Hé, wie zit er op de wc?’ is een van de grappige boeken van schrijver Harmen van Straaten voor de allerkleinsten. Alle dieren uit het boek moeten heel nodig naar de wc en langzaam ontstaat er een hele rij. Maar wie houdt toch zo lang de wc bezet? In april ben je met je peuter van 2 tot 4 jaar welkom bij de peuteruurtjes in de Maashorst-bibliotheken Schaijk, Zeeland, Uden en Volkel. Tijdens het peuteruurtje wordt samen muziek gemaakt en worden de leukste liedjes gezongen. Natuurlijk wordt ook voorgelezen uit het grappige boek en beleven de peuters daarna in een speurtocht het verhaal. Aan het eind van het peuteruurtje worden twee tickets verloot voor de gelijknamige theatervoorstelling in Markant Theater Maashorst.

Korting
Niet gewonnen of geen tijd om naar het peuteruurtje te komen? Met het lidmaatschap van de Bibliotheek ontvang je 20 procent korting op deze voorstelling. Kinderen tot en met 18 jaar worden gratis lid van de bibliotheek. Op de website www.nobb.nl bij ‘ activiteiten’ vind je de exacte data en tijden van de peuteruurtjes in Maashorst en kan je je aanmelden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant