Afbeelding
Foto: Ronald Strijbosch

Workshops herfstfotografie voor minder ervaren fotografen bij Ronald Strijbosch Photography

Kunst en cultuur 1.330 keer gelezen

UDEN | De herfst is de mooiste tijd van het jaar om natuurfoto’s te gaan maken met prachtig licht en verkleurde bladeren aan de bomen. Ronald Strijbosch Photography verzorgt in oktober en november speciale workshops natuurfotografie voor beginners en minder ervaren amateurfotografen. Vind je alle knopjes en mogelijkheden van je camera ook ingewikkeld? Daar worstelt menig beginnend natuurfotograaf mee en ik wil je daar graag bij helpen.

Leer begrijpen waarom je foto vaak niet wordt zoals je verwacht had. Heb je een moderne camera maar fotografeer je altijd op de automatische stand? Ontdek wat er allemaal mogelijk is. Dat is waar het in deze workshops om gaat, het leren en toepassen van de basisvaardigheden. De workshop herfstfotografie voor beginners begint op zaterdag 28 oktober. De dag start om 09.00 uur met een uurtje uitleg over de basis. Dit in een ontspannen sfeer zodat het voor iedereen te begrijpen is. Daarna ga je op pad in natuurgebied de Maashorst om te oefenen met de camera-instellingen, het maken van composities, omgaan met licht en het kiezen van de juiste standpunten.

Op zaterdag 4 november is er een vervolgworkshop. In deze workshop ga je een stapje verder en weer om 09.00 uur aan de slag. Je leert wat het nut is van filters bij natuurfotografie en technieken zoals panorama en meervoudige belichting. De nadruk van deze workshop ligt vooral op het zelf maken van foto’s en het opdoen van ervaring.

Meld je nu aan en ontvang als voorbereiding het nieuwste e-book Beginnen met natuurfotografie met volop informatie en meer dan 25 inspirerende foto’s gratis. De workshops starten bij natuurcentrum Maashorst, Erenakkerstraat 5 Nistelrode en duren tot ongeveer 13.00 uur. De groep bestaat uit maximaal zes personen dus je krijgt veel persoonlijke aandacht. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen een kans te geven hieraan deel te nemen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op ronaldstrijbosch.nl/workshop-natuurfotografie-herfst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant