Koor Landante.
Koor Landante.

Korenmiddag bij Theehuis De Hooimijt in Schaijk

Kunst en cultuur 792 keer gelezen

SCHAIJK | In de tuin van theehuis De Hooimijt aan de Udensedreef in Schaijk wordt aankomende zondagmiddag een korenmiddag gehouden. Dit op initiatief van Carrousel Groen in samenwerking met Stichting Brentano. De koren ‘Landante’ en ‘Haverstro’ treden op.

Koor Landante is een koor uit Reek dat gevormd wordt door een dertigtal enthousiaste leden. Het repertoire bestaat uit popmuziek vanaf de jaren ’60, waarbij de nummers zo goed mogelijk drie of vier- stemmig gezongen worden. Het koor (dat dit jaar 25 jaar! bestaat) wordt begeleid door een professionele dirigent met daarnaast nog een combo met piano, basgitaar, slaggitaar en drums.

Haverstro
Haverstro is een zeer enthousiaste vocal groep, dat vooral het jazzy, close harmony en swing repertoire vertolkt. De bezetting bestaat uit 2 sopranen, 2 alten, 2 tenoren en 1 bas. De groep is in 2011 opgericht en staat onder leiding van Ad de Vries.

Meer informatie
De optredens vinden plaats tussen 14.00 en 16.15 uur. Iedereen is welkom op zondagmiddag 4 juni en de toegang is gratis. Houd wel rekening met het feit dat er beperkte zitplaatsen zijn.

Meer optredens
Er volgen bij de Hooimijt nog meer optredens deze zomer, voor meer informatie kunt u de facebook en instagram pagina van Carrousel groen volgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant