Afbeelding

Udense Judith van der Wijst in Markant met grote namen

Kunst en cultuur 1.987 keer gelezen

UDEN | Judith van der Wijst uit Uden staat aanstaande zaterdag met een sterrencast op de planken van Markant Theater Maashorst. Ze brengt nostalgische hits én ijzersterke klassiekers tijdens Stayin’ Alive Disco Fever.

De cast bestaande uit ervaren musicalacteurs en -actrices Esmée Dekker, Ferry Doedens, Linda Verstraten, Martijn Vogel, Nigel Brown en Judith van der Wijst gelooft maar in één ding: “You should be dancing!” Ze zetten zich in om met vrolijkheid en gezelligheid een swingende avond neer te zetten.

Klassiekers 
De acteurs en liveband onder leiding van Billy Maluw, brengen disco-classics én de grootste hits uit dancemusicals. Denk aan ‘I Will Survive’, ‘Night Fever’, ‘Hopelessly Devoted To You’, ‘You’re The One That I Want’, ‘Daddy Cool’, ‘Staying Alive’ en ‘It’s Raining Men’. “De voorstelling is bedoeld om met je voetjes van de vloer te gaan, je handen in de lucht te steken en vooral te genieten”, deelt creatief producent Hans Cornelissen.

Tickets
Stayin’ Alive Disco Fever is op zaterdag 3 juni om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal. Tickets kosten 32,50 euro en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 - 25 61 10, of aan de balie van het Informatiepunt.

Uit de krant