Een fragment uit de film die te zien is aankomende dinsdag.
Een fragment uit de film die te zien is aankomende dinsdag.

Nieuw in Uden: ‘Senioren Cinema’, een speciaal biosmoment voor ouderen

Kunst en cultuur 812 keer gelezen

UDEN | Om alle filmliefhebbers uit de regio een passend filmaanbod te kunnen verwerkelijken heeft bioscoop Take Ten in Uden de ‘Senioren Cinema’ in het leven geroepen. Elke derde dinsdag van de maand wordt bij Take Ten de rode loper uitgerold en draait er een film van niveau. De eerstvolgende editie vindt plaats op dinsdag 16 mei om 14.30 uur waar ‘De Acht Bergen’ wordt vertoond.

‘De Acht Bergen’ vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno; een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens, blijft de vriendschap uit hun kinderjaren ogenschijnlijk onverwoestbaar.

Persoonlijke aandacht 
Het nieuwe filmconcept is niet alleen voor senioren toegankelijk; alle geïnteresseerden zijn welkom. Tijdens de ontvangst in de zaal krijgen de bezoekers een traktatie van het huis. Alle gasten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. Het volume staat wat zachter dan bij de andere voorstellingen en de zaal wordt bij het verlaten en betreden extra verlicht. Tijdens de voorstelling kan er met een druk op de serviceknop of via de website van de bioscoop een hapje en een drankje besteld worden. Je kunt iedere dag vanaf 11.00 uur reserveren via telefoonnummer 0413 27 16 16. Online reserveren kan via www.taketen.nl.

Uit de krant