Een groepsfoto van de toneelspelers.
Een groepsfoto van de toneelspelers.

Jubilarissen en nieuwe voorstellingen bij Toneelvereniging De Vriendenkring

Kunst en cultuur 2.084 keer gelezen

VOLKEL | Twaalf leden van toneelvereniging De Vriendenkring uit Volkel staan vanaf zondag 26 maart vijf avonden op de planken in Ontmoetingsplein De Schakel in Volkel. Ze brengen de voorstelling ‘Het laat de pastoor koud’, geschreven door Edward Bastiaansen en geregisseerd door Ellen Dorland.

Het belooft een bijzondere voorstelling te worden, want de vereniging viert dat het ook dit jaar weer twee jubilarissen in haar midden heeft. Leanne Verkuijlen viert haar 25-jarig lidmaatschap en Els Peeters viert dat ze maar liefst 60 jaar lid is van de vereniging. Beide leden zullen meespelen in de voorstelling en worden tijdens de première uitgebreid in het zonnetje gezet. 

Spelers
Naast deze twee jubilarissen zal Geri van Veghel haar debuut maken als speler van De Vriendenkring. Verder spelen Thera v/d Wetering, Marianne Vogels, Jet v/d Zanden, Hans Silverenberg, Mark de Wild, Ronald de Niet, Mike Wouters, Cas van Rijbroek en Bert Cornelis mee in deze productie. Het toneelstuk, een avondvullende komedie, speelt zich af in de kerk van een parochie die in financiële nood verkeert met alle gevolgen van dien.

Tickets 
De première vindt plaats op zondag 26 maart om 20.00 uur. Daarna volgen er nog voorstellingen op maandag 27 maart, woensdag 29 maart, donderdag 30 maart en vrijdag 31 maart. Voor kaarten ga je naar www.vriendenkring.com en klik je op ‘reserveren: ikbenaanwezig’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant