Marlijn van Weerdenburg.
Marlijn van Weerdenburg.

Marlijn van Weerdenburg zingt in theater over essentie van het leven

Kunst en cultuur 512 keer gelezen

UDEN | In Markant Theater Maashorst kun je op dinsdag 21 maart de kracht van Marlijns muziek ervaren. Muziek met een diepe boodschap; over pijn en verlies én dankbaarheid en geluk. Dit alles onder begeleiding van een live band in verschillende muziekstijlen, van pop en rock tot jazz. 

Marlijn van Weerdenburg, ook bekend als presentatrice van Moltalk en als Diana in de musical ‘Diana en zonen’, is een krachtige stem in de Nederlandse muziekwereld. 2021 was voor haar een bewogen jaar. Ze verloor haar moeder terwijl ze zwanger was van haar tweede zoon. Leven en dood lagen nog nooit zo dicht bij elkaar. Hoe ze hiermee omging? Door haar emoties te verwerken in meeslepende nummers. Via muziek pijn bespreekbaar maken. Dat is een van de doelen die Marlijn met haar optreden waarmaakt. Tijdens haar voorstelling geeft ze alles; niet alleen rauwe emotie, maar ook een flinke dosis humor. Ze zingt over de essentie van het leven. Over de grote veranderingen, de tegenslagen én de mooie momenten. Over de kracht die we hebben om anderen te helpen en onszelf te versterken. Haar muziek is een ode aan het leven.

Tickets
De voorstelling begint om 20.15 uur, in de kleine zaal. Tickets kosten 22,50 euro en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 25 61 10, of aan de balie van het Informatiepunt.

Uit de krant