Babs.
Babs.

Babs Hilliger speelt Maria Magdalena in Passie voor Pasen

Kunst en cultuur 1.202 keer gelezen

UDEN | Maria Magdalena is één van de meest indrukwekkende vrouwen in de Passie voor Pasen Maashorst voorstellingen, die op woensdag 22 maart, donderdag 23 maart, zaterdag 25 maart en zondag 26 maart om 20.15 uur plaatsvinden. Babs Hilliger geeft gestalte aan deze mooie rol. Zij stond als klein meisje al voor een volle kerk te zingen en heeft daarna haar liefde voor het theater gevonden.

Na het jeugdkoor Joy heeft zij jarenlang diverse rollen vertolkt bij Openluchttheater Hoessenbosch, zoals onder andere de mooie Belle in Belle en het Beest. Daarnaast volgde ze diverse theateropleidingen, waaronder London College of Music (LCM Musical Theatre) bij T’eXtpierement. Ook heeft ze zanglessen gevolgd bij Marij van den Boom en Babz Verhoeven. Al geruime tijd zingt ze in de regio, maar ook in Frankrijk heeft zij op de planken in de ‘Hot Shock Show’ gestaan. Zij heeft liefde voor de muziek en het theater en probeert dat door te geven.

Warme stem
Deze liefde wordt zichtbaar en hoorbaar in haar verwezenlijking van Maria Magdalena. Met haar warme stem bezingt zij de liefde voor Jezus, maar ook de wanhoop als het einde voor hem in zicht lijkt.
Tijdens de Passie voor Pasen Maashorst zal haar indrukwekkende vertolking van Maria Magdalena een mooi stempel achterlaten van deze eeuwigdurende liefde op de planken van Markant Theater Maashorst. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je erbij zijn? Er zijn nog kaarten beschikbaar. Je kunt ze bestellen via markantmaashorst.nl of telefoonnummer 0413 25 61 10.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant