'Judas' Richard, een oude rot in het vak.
'Judas' Richard, een oude rot in het vak.

Eerste castlid Passie voor Pasen bekend: Richard Spijkers

Kunst en cultuur 1.096 keer gelezen

UDEN | Richard Spijkers zal de rol van Judas vertolken in het spektakelstuk Passie voor Pasen Maashorst. Met zijn jarenlange ervaring in het theatervak heeft Richard alles in huis om deze rol ijzersterk neer te zetten op de planken in Markant Theater Maashorst.

Richard studeerde Muziektheater aan het Conservatorium van Tilburg, Fontys Hogeschool en aan de MusicAllFactory. Daarnaast diplomeerde hij aan de London College of Music, Performing Arts. Zowel in Nederland als België speelde hij diverse rollen in onder andere musicals als Titanic, Passion, Romeo en Julia, Beauty and The Beast, Les Misérables en The Full Monty. Ook op TV is geen onbekende door zijn rollen in onder ander ‘Goede tijden, Slechte Tijden’, ‘Rozengeur en Wodka Lime’ en ‘Dagboek van een callgirl’.

Krachtige bariton
Tijdens de Passie voor Pasen Maashorst zal Richard op geheel eigen wijze de kracht van Judas blootleggen. Een intrigerende rol die ondanks de goede bedoelingen het onderspit moet delven. Als krachtige bariton geeft Richard stem aan één van de meest uitdagende karakters van Passie voor Pasen Maashorst.

Uitvoeringen
De voorstellingen zijn in Markant Theater Maashorst op woensdag 22 maart, donderdag 23 maart, zaterdag 25 maart, zondag 26 maart, alle keren om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via: markantmaashorst.nl of 0413 25 61 10.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant