Afbeelding
WIN

Win kaarten voor Broadwaymusical The Prom

Kunst en cultuur 401 keer gelezen

UDEN | Het actuele thema ‘inclusie’ verpakt in een Broadwaymusical, gespeeld door een sterrencast. Dat kun je verwachten tijdens The Prom, van 29 november tot en met 1 december in Markant. Een swingende musical met een hedendaags verhaal. Gespeeld door een sterrencast met Pia Douwes, Joke de Kruijf, Dennis Willekens, Wieneke Remmers en Juliëtte van Tongeren. 

De grandes dames van de Nederlandse musical, Pia Douwes en Joke de Kruijf, staan na dertig jaar weer samen op het podium. Deze keer tijdens The Prom, een succesvolle musical én filmhit op Netflix. “Met veel interesse bekeek ik de film waarin Meryl Streep de uitgedoofde Broadway-ster Dee Dee vertolkt”, vertelt Pia Douwes. “Nu speel ík deze uitgerangeerde diva die maar niet kan inzien dat haar tijd is geweest. Geen nare vrouw, maar iemand bij wie ik steeds denk: ah gossie …” Joke de Kruijf speelt Angie Dickinson, een personage in wie ze zichzelf wel kan herkennen. “Ze heeft twintig jaar gezwoegd om het te maken in de musicalindustrie”, legt Joke uit. “Ze was understudy in de musical Chicago en wilde ontzettend graag spelen, maar dat kwam er nooit van. Ik heb ook in die musical gespeeld. In de hoofdrol, dat dan weer wel.” The Prom is een musical met een message, vinden beide dames. Een musical met diverse interessante levensverhalen. Met zelfspot, muziek en humor. The Prom is op dinsdag 29 november, woensdag 30 november en donderdag 1 december om 20.15 uur te zien in de theaterzaal. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 39,50 euro en zijn online te reserveren via markantuden.nl, telefonisch via 0413 - 25 61 10, of aan de balie van het Informatiepunt.

Winnen
Wil jij kans maken op vier tickets voor The Prom? Mail dan je naam en telefoonnummer naar udensweekblad@udensweekblad.nl én geef aan op welke avond jij wil komen kijken. Op maandag 28 november nemen wij contact op met de winnaar!

Uit de krant