Afbeelding

Trio van Toen brengt Nederlandstalige liedjes uit jaren ‘50 en ‘60 naar Uden

Kunst en cultuur 814 keer gelezen

UDEN | Het Trio van Toen staat aanstaande zondagmiddag op de planken in Markant. Deze keer vergezeld door een bekend gezicht: Michael van Praag op de drums. De bandleden steken herkenbare én soms vergeten Nederlandstalige liedjes uit de jaren ’50 en ’60 in een nieuw jasje. Deze liedjes combineren ze met anekdotes en humor. 

Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel’. ‘Als de deur zacht opengaat’. ‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’. ‘Als op Capri’. Allemaal nummers die je tijdens de muzikale middag hoort. Nummers gespeeld door een trio met al meer dan 160 optredens achter de rug.  Het Trio van Toen bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen in de muziekwereld al ruimschoots verdiend hebben. Thomas Kwakernaat en Pieter van Santen zijn multi-instrumentalisten die niet alleen overweg kunnen met een piano en contrabas, maar ook met een saxofoon en gitaar. Monique van Keer vormt het derde lid van het trio en zingt de nummers uit volle borst. 

Het Trio van Toen is op zondag 27 november om 14.30 uur te zien in de theaterzaal. Tickets kosten 19,50 euro en zijn online te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10, of aan de balie van het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant