Afbeelding

‘Hermannosaurus Rex’ in Naat Piek voor iedereen vanaf 7 jaar

Kunst en cultuur 142 keer gelezen

UDEN | Theatergroep De Hermannen komt zondag 9 oktober naar Naat Piek met de voorstelling ‘Hermannosaurus Rex’, voor iedereen vanaf 7 jaar.

De broertjes Herman en Herman hebben een geweldig apparaat: een recyclemachine. Je gooit je troep erin en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van: een leeg eierdoosje, drie bananenschillen en een oude paperclip, en voilà, een nieuw skateboard. Die machine hebben ze gekregen van vader Herman, die hem weer heeft gekregen van zijn vader. Ook Herman. Ze komen dus een uit een echte recyclefamilie en het begon allemaal bij de allereerste hergebruiker: de Hermannosaurus Rex. Maar wat nou als die recyclemachine kapot gaat? En wat nou als er een monsterlijke berg vuilnis hun kant op komt? En wat nou als ze ook nog ruzie krijgen omdat Herman het altijd beter weet dan Herman? Is dit het einde van de originele hergebruiker? Via een doldwaze achtbaan van gekke tekstjes, grappige liedjes en fysieke capriolen laten de Hermannen zien dat iedereen een Herman kan zijn. Martin van Waardenberg tekende voor de regie.

Kaarten
Hermannosaurus Rex staat om 15.00 uur in Vestzaktheater Naat Piek aan de Pnemstraat 1 in Uden. Kaartjes kosten 4,50 euro. Reserveren is verplicht. Alle info en een trailer staat op www.theaterspoor.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant