foto door: Joris Bisschops
foto door: Joris Bisschops Foto: Joris Bisschops
WINACTIE

Win kaarten voor een weekend FestyLand en Heerlijk Hemelrijk

Kunst en cultuur 1.227 keer gelezen

VOLKEL | Over een week staat ‘De Festivaltuin van het Zuiden’ weer op het punt van beginnen. De organisatie van FestyLand en Heerlijk Hemelrijk Festival ziet de kaarten de deur uitvliegen en roept op om er snel bij te zijn. Of... je doet gewoon mee aan onze winactie! Het Udens Weekblad mag namelijk 5x2 festivalkaarten weggeven.

De vrijdag van het Volkelse festival staat in het teken van FestyLand Live met onder andere BZB, Rowwen Hèze, Steam Sister, The Wetnecks, Hard2Get, Paul & Pelle, René Schuurmans, Jeffrey Heesen en Brace en een selectie aan tribute bands: Queen, The Police, AC/DC, Status Quo en Foo Fighters. Het thema op zaterdag is Fiësta, dan maken onder anderen Donnie, Flemming, Joël Borelli, Wolter Kroes, Mental Theo en La Fuente hun opwachting. Op zondag is er voor de hele familie wat wils tijdens het Heerlijk Hemelrijk Festival.

Winnen
Wil jij 2 combitickets winnen en er gratis bij zijn op 7, 8 én 9 oktober? Mail dan je naam, woonplaats en nummer naar redactie@udensweekblad.nl. We maken de winnaars maandag 3 oktober bekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant