Route 66 grijpt terug naar de classic rock en nederbeat van de jaren '70.
Route 66 grijpt terug naar de classic rock en nederbeat van de jaren '70.

Peelsessie Boekelsven met Time Machine en Route 66

Kunst en cultuur 135 keer gelezen

BOEKEL | Op zaterdag 1 oktober is er weer een Peelsessie avond bij Boekelsven aan de Peelstraat 28 in Boekel. De bands Time Machine en Route 66 treden op twee podia op

Deze Peelsessie een optreden van Time Machine die bekende pop en rocknummers uit de laatste decennia van de vorige eeuw speelt. Even terug in de tijd met deze muzikale tijdmachine. Ken je ze nog? Play That Funky Music, Long Train Running, I Wish, We Are Family, Lady Marmalade, Walking on Sunshine, Sultans of Swing, Soulman… Allemaal klassiekers uit vervlogen decennia die nog steeds lekker zijn om te luisteren of om op te dansen. Time Machine is een band bestaande uit zes enthousiaste ervaren en gedreven muzikanten. Het is een hechte eenheid die zelf net zo veel plezier in het optreden heeft als de mensen vóór het podium. De nadruk ligt voornamelijk op songs van de 70’s, 80’s & 90’s, maar ook een knipoog naar de actuele top 40.

Route 66
Route 66 is een band die met haar repertoire teruggrijpt naar de classic rock en de nederbeat van de 70’s. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen komen opnieuw tot leven: hits van The Who, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, Santana en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin’ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood. Songs dus die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertig en vijftigplussers overspoeld worden met nostalgie uit hun jeugd. De band deelde in die jaren eerder het podium met The Supremes, The Sweet, Armand en Shocking Blue. De avond begint om 20.30 uur en duurt tot 02.00 uur. Entree is 5 euro.

Uit de krant

Uit de krant