Elke voorstelling is ook voor Max zelf nog steeds een betoverende belevenis.
Elke voorstelling is ook voor Max zelf nog steeds een betoverende belevenis. Foto: Max Verstappen

Max Verstappen met ‘Baas boven baas in De Sprong

Kunst en cultuur 434 keer gelezen

VOLKEL | Het kan zijn dat coureur Max Verstappen het hardste kan racen, maar poppenspeler Max Verstappen gaat al het langste mee. Al meer dan 25 jaar reist Max met zijn poppen door het hele land en bezorgt hij de kinderen een onvergetelijke ervaring. Op zondag 25 september is hij te zien in Jeugdhuis De Sprong aan de Aert Willemsstraat 8 in Vokel.

‘Baas boven baas’ is een spannend, humoristisch én leerzaam verhaal over helden, dappere daden en opkomen voor wie je lief is met een knipoog naar de 2e wereldoorlog. Het verhaal gaat over de bevers die ineens de baas willen zijn in het bos. Mevrouw Uil mag niet eens meer takjes sprokkelen voor haar nest. Mevrouw Uil en haar vrienden Mier en Konijn laten het er niet bij zitten. Mier gaat naar de Beverdam om de Beverbaas te stoppen. Maar gaat dat lukken? Of worden de bevers echt de baas? “Voor kinderen zijn het echte wezens”, zegt Max over zijn poppen. “Hun fantasie is zo rijk dat zij moeiteloos van alles waarnemen wat ik niet eens laat zien.” Elke voorstelling is ook voor Max zelf nog steeds een betoverende belevenis. Als regisseur, schrijver en producent van poppen werkte Max mee aan bekende televisie producties als Otje en Ibbeltje. Hij heeft verschillende prijzen en nominaties ontvangen, onder andere op het International Children’s Filmfestival in Chicago en op het CineKid Kinderfilmfestival.

Kaarten
Baas boven baas’ begint om 15.00 uur en is bedoeld voor iedereen vanaf 5 jaar. Kaartjes kosten 4 euro. Uitgebreide info over kaartverkoop en een trailer staan op theaterspoor.nl. De organisatie is in handen van Stichting Theaterspoor en Samen Op Stap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant