Ook dit jaar is het aanbod weer veelzijdig; van zangles tot keramiekles.
Ook dit jaar is het aanbod weer veelzijdig; van zangles tot keramiekles.

Weer een nieuw cursusjaar van start bij Kunst & Co

Kunst en cultuur 337 keer gelezen

UDEN | Bij Kunst & Co is sinds 12 september een nieuw cursusjaar gestart. Er is weer een groot aanbod lessen en cursussen op het gebied van muziek, beeldend, dans, musical en theater waarmee kinderen, jongeren en volwassenen kunnen ontdekken waar hun creatieve interesses en talenten liggen.

Ook dit jaar is het aanbod weer veelzijdig; van muziek- tot zangles, van schilderen tot keramiekles, en van Peutertijd tot theater- en musicallessen voor kinderen en volwassenen. “Onder begeleiding van onze professioneel geschoolde docenten en kunstenaars, met passie voor hun vak, ontdek je waar je creatieve interesses en talenten liggen en leer je deze optimaal te benutten en ontwikkelen”, laat Kunst & Co Weten. “Bovendien bieden we de mogelijkheid om via een proefpakket kennis te maken met een muziekinstrument of kun je een vrijblijvend een proefles volgen. Op deze manier kun je zelf goed beoordelen of een bepaald instrument of een cursus ook werkelijk bij je past.”

Creatief Maashorst Magazine
In de gemeente Maashorst is heel veel te doen op het gebied van creativiteit. “En wij geloven dat creativiteit mensen helpt op zo veel manieren. Als platform voor cultuur en creativiteit vinden we het dan ook ontzettend belangrijk dat iedereen in aanraking komt met kunst en cultuur. In het nieuwe Creatief Maashorst Magazine, online te bekijken op kunstenco-uden.nl en verkrijgbaar bij de bibliotheek, vind je meer inspiratie en info over het volledige cursusaanbod. Zie je iets wat je leuk vindt? Schrijf je dan in via de cursus van je keuze op de website.

Uit de krant