Judith als de Koningin in 'De Kleine Prins' van Theater Van Santen.
Judith als de Koningin in 'De Kleine Prins' van Theater Van Santen.

Twee kindervoorstellingen op podium Theater Markant

Kunst en cultuur 143 keer gelezen

UDEN | Komende zondag staan er twee kindervoorstellingen op het podium van Theater Markant. In de twee voorstellingen is onder meer de Udense Judith Koch te zien.

In de ochtend kun je genieten van ‘Zo doen Dieren’, een programma waarin drie muzikanten allerlei nieuwe liedjes de revue laten passeren. De voorstelling ontstond naar aanleiding van een gemaakte cd van John van Santen van Theater Van Santen, met liedjes over dieren, hun streken en wat ze zoal meemaken. Zoals ‘Geen idee wat ik voor vogel ben’, ‘Konijntje wil een knuf’, ‘Ik ben een scharrelaar’, en ‘Kip zonder kop’. Het thema dat centraal staat is: je mag zijn wie je bent. “Het is een hele interactieve voorstelling”, vertelt Judith Koch, één van de muzikanten. “Kinderen kunnen mee dansen en zingen en muziek maken.” De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en duurt van 11.00 tot 11.50 uur. Bij de voorstelling zullen ook kinderen van Stichting Volgspot uit Uden meedoen.

De Kleine Prins
In de middag, van 15.00 tot 16.00 uur, is de voorstelling De Kleine Prins, gebaseerd op het bekende gelijknamige boek van Antoine de Saint - Exupéry, Franse schrijver en vliegenier (1900 - 1944). “Dit wordt een magische planetenreis”, belooft Judith, die in deze voorstelling de Koningin speelt. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Zowel voor ‘Zo doen Dieren’ (8 euro) als voor ‘De Kleine Prins’ (10 euro) zijn nog kaarten beschikbaar via markantuden.nl.

Uit de krant

Uit de krant