Eigen Herd.
Eigen Herd. Foto: Ronald Strijbosch

Oproep: toon je hobby tijdens de Hobbybeurs van Eigen Herd

Kunst en cultuur 402 keer gelezen

UDEN | Eigen Herd bestaat 50 jaar. Van 1 t/m 9 oktober dompelen zij hun bezoekers onder in een fantastische feestweek met veel activiteiten. Op zaterdag 8 oktober staat er van 11.00 tot 16.00 uur een hobbybeurs gepland. Diverse hobbyisten kunnen dan hun zelfgemaakte creaties tonen. 

Hopelijk met een grote variëteit in materialen en technieken, zoals sieraden maken, timmeren, schilderen, beeldhouwen, plakken, borduren, haken,  breien, quilten, kaarten maken enz. enz. Het is een hobbybeurs waar o.a. bezoekers van Eigen Herd en leden van Seniorenbelang Uden zich kunnen presenteren op deze dag.  

Oproep
Kent u iemand in uw omgeving met een leuke hobby die ook interesse heeft om zijn/haar creatie te presenteren? Dan kan dat en is dus ook een mooie kans om die hobby te tonen. Het is wel de bedoeling dat je tijdens deze middag zelf ook de hobby uitoefent en vragen van bezoekers kunt beantwoorden. Hoe leuk is dat! Daarom doen we via dit artikel een oproep aan hobbyisten die het leuk vinden om hieraan deel te nemen.
Voor informatie en opgave kunt u terecht bij Dora Verbruggen, tel. 06-13752525 of u kunt een berichtje sturen naar info@eigenherd.nl

Uit de krant

Uit de krant