Yvonne en Bert.
Yvonne en Bert.

Boekenproeven met Bert en Yvonne in bibliotheek Uden

Kunst en cultuur 2 keer gelezen

UDEN | Weet je niet zo goed wat je de komende tijd wil gaan lezen? Of gewoon benieuwd naar leuke leestips? Kom dan dinsdagavond 6 september naar ‘Boekenproeven’ in bibliotheek Uden. Bert van der Heijden en Yvonne de Groot wijzen je de weg naar de meest interessante boeken.

Ruim 35 jaar was Bert boekhandelaar in Uden en Yvonne is de collectiespecialist van de Udense bibliotheek. Samen hebben zij veel titel- en boekenkennis. Uit de grote stapel boeken die zij de afgelopen periode hebben gelezen, bespreken ze tijdens Boekenproeven ieder vier titels.

Deel ook jouw tip
Heb je nou zelf ook een leuke boekentip? Geef dit dan gerust door aan Yvonne via yvonnedegroot@nobb.nl of 0413 263 101. Als beloning voor jouw boekentip, krijg je gratis toegang. De entree is 3 euro voor bibliotheekleden en 6 euro voor niet-leden, inclusief koffie of thee. Er is plaats voor maximaal dertig personen. Boekenproeven start om 19.30 uur en duurt tot maximaal 21.00 uur. Kaartjes zijn te koop op de website nobb.nl of in de bibliotheek.

Uit de krant

Uit de krant