Afbeelding

Eerste editie Zomerzon Festival in Udens sportpark wordt een echte zomerse

Kunst en cultuur 1.011 keer gelezen

UDEN | Aankomende zaterdag opent het spiksplinternieuwe regionale feelgood Zomerzon Festival om 13.00 uur haar poorten in het Udens sportpark. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Het nieuwe festival van organisator Cas van den Elsen uit Uden doet zijn naam eer aan: het belooft een zomerse dag te worden met temperaturen tot 30 graden. Verkoeling en schaduw wordt geboden door de vele bomen op het terrein. “We zijn volop bezig met de opbouw en hebben er ongelooflijk veel zin in”, vertelt hij. “De plannen werden jaren geleden al gemaakt, maar corona gooide roet in het eten en zorgde ervoor dat ze 2 jaar op de plank bleven liggen. Nu mogen we eindelijk weer doen waar we vrolijk van worden, en dat is mooie events organiseren voor een breed muziekpubliek. Een mooi, zomers, knus, feelgood festival tjokvol muziek, lekker eten, acts en verrassingen is wat we nog missen in deze regio en daar spelen wij met ZomerZon nu op in.”

Line-up
Het sportpark is volgens Cas een ideale plek voor het festival. “Dit park is vroeger een kloostertuin geweest en heeft een rijke historie. Een van oudsher echte ontmoetingsplek voor jong en oud en daarmee een mooi en geschikt decor voor ons festival.” Met vier diverse muziek area’s er altijd wat te kiezen: Techno – House – R&B en Hitjes, en op de mainstage Dance/EDM. De line-up bestaat uit onder anderen Tony Junior, Sick Individuals, Firebeatz, Bougenvilla, Mr Belt en Wezol , Rewind allstars en Smèrrig Diskjochies.. Ook regionaal talent krijgt een podium: de uit Uden afkomstige Loudgarden, The Fissa Squad en DJ M-ace geven acte de presence, evenals de Veghelse acts Naughty Nik, Bootygo, Loud ’N Bright uit Erp, Golddiggers uit Gemert, en Butterfly Effect uit Oss. De volledige line up is te lezen op de website www.zomerzonfestival.nl. Het festival duurt tot 00.00 uur.

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant